Hullám!

Itt kezdődött a kapirgálás… 2001 nyár (talán)

2001 55/327 mm

részlet (katt a nagyobb felbontásért)

7 válasz: “Hullám!”

  1. Jámbor Ferencz

    Mi az, hogy fényképpontosságú?

  2. zs

    Használja más is ezt e technikát, vitte azt valaki “tökélyre”, vannak nagy nevek ebben a műfajban – vagy a tied az ötlet?

  3. Adminisztrátor

    Hirtelen nem tudom hova tegyem ezt a kérdést, talán a képeim fotorealisztikus megjelenítésére gondolsz vagy csak úgy feltettél egy ,, mennyibe kerül ma a kenyér,, jellegű kérdést? Kérlek pontosíts és akkor megprobálok válaszolni.

    Köszi

  4. Adminisztrátor

    Fogalmam sincs, sokan kapirgalnak mindenfelere, tudtommal ebben a formaban ahogy en dolgozok nincs elodom vagy utodom. Tematikaban es a kepak hangulataban biztos nem en vagyok az egyeduli es a legütősebb, de próbálok minél egyedibb lenni.
    Ez a hullám nevezetű képecske még telefonkártyákra készült (4 db) utána még egy pár kép készült ilyen anyagra aztán áttértem nagyméretű műanyaglemezekre.

  5. zs

    Gondoltam. Akkor 2xesen grat!

  6. Radu Zaciu

    Draga domnule Szabo,
    felicitari, lucrarile Dvs. sint fascinante! Desi sint originar din Cluj, traiesc in Bucuresti, dar m-as bucura daca as putea sa va intalnesc cand mai trec prin Cluj, sa vad mai multe lucrari si evtl. sa achizitionez.
    Daca doriti, va rog sa-mi raspundeti printr-un email.
    Numai bine!

  7. Adminisztrátor

    Draga domnule Zaciu,
    va multumesc pentru aprecierile dumneavoastra, ma fac sa ma simt bine.
    In viitorul apropiat voi avea doua expozitii la Bucuresti (martie si aprilie) unde veti avea ocazia sa vedeti cum arata de fapt aceste desene.

    Cu stima,
    Andras

Válasz

A megjegyzéshez kötelező bejelentkezni.